Skip to main content
فهرست مقالات

توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه‌گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی مقاله

نویسنده:

علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت)/ISC (12 صفحه - از 95 تا 106)

چکیده:

مواد و روش ها: در ابتدا عوامل مؤثر برکارایی استخراج کارموزین شامل نوع و مقدار حلال استخراج کننده و پخش شونده، pH محلول رنگ، درصد نمک، مقدار معرف زوج یون کننده مطالعه و بهینه شدند. در ادامه به منظور اعتباربخشی روش پیشنهادی، از سیستم کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا استفاده شد. : تحت شرایط بهینه، رفتار خطی خوبی در کل گستره غلظتی (μg/L 2000-10) با ضریب همبستگی خوب (9993 /0 >p) به دست آمد. انحراف استاندارد نسبی بر پایه شش اندازه گیری مکرر در سطح غلظتی mu;g/L 250، 6% بود. درصد استخراج 90% بود و همچنین حد تشخیص روش پیشنهادی mu;g/L 2 بود. نتیجه گیری: روش استخراجی میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری در اندازه گیری کارموزین (درصد بازیابی های بالاتر از 95%) در غلظت های کم (در حد mu;g/L)، از صحت خوبی برخوردار است. واژگان کلیدی: کارموزین، میکرواستخراج مایع-مایع پخشی، اسپکتروفتومتری،کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

کلیدواژه ها:

کارموزین ، میکرواستخراج مایع-مایع پخشی ، اسپکتروفتومتری ، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ، Carmoisine


برای مشاهده محتوای مقاله لازم است ورود پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.

لمشاهدة محتوی المقال یلزم الدخول إلی دخول الموقع.
إن كنت لا تقدر علی شراء الاشتراك عبرPayPal أو بطاقة VISA، الرجاء ارسال رقم هاتفك المحمول إلی مدير الموقع عبر credit@noormags.ir.

You should become a Sign in to be able to see articles.
If you fail to purchase subscription via PayPal or VISA Card, please send your mobile number to the Website Administrator via credit@noormags.ir.