Skip to main content
فهرست مقالات

اندازه‌گیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجم‌سنجی آزمایشگاهی

نویسنده:

(7 صفحه - از 243 تا 249)

پودر نانوایی مهم‌ترین ماده‌ی حجم‌دهنده شیمیایی است که به‌منظور هوادهی در محصولات نانوایی استفاده می‌شود، و موجب آماده‌سازی بهتر خمیر و پوکی و تخلخل در آن می‌شود. در این تحقیق قدرت تولید گاز چندین نمونه بیکینگ‌پودر با استفاده از روش‌ نوین حجم‌سنجی سریع آزمایشگاهی (دستگاه چیتیک) اندازه‌گیری شده‌است. همچنین خصوصیات خمیر (وزن مخصوص) و ویژگی‌های فیزیکی کیک تولیدی (حجم، دانسیته ظاهری) مورد بررسی قرار گرفت. همبستگی روش‌‌های آزمایشگاهی حجم‌سنجی و خصوصیات حجمی کیک بررسی شد. در نهایت، با توجه به همبستگی بالایی که بین نتایج حاصل از آزمون چیتیک و ویژگی‌های فیزیکی کیک تولیدی مشاهده شد. می‌توان با استفاده از آزمون سریع چیتیک ویژگی‌های حجمی کیک حاصل از نمونه‌های مختلف پودر نانوایی را بدون نیاز به پخت پیش بینی کرد.


برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.