Skip to main content
فهرست مقالات

تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال

نویسنده:

(8 صفحه - از 49 تا 56)

در این مقاله حداقل غلظت بازدارنده (MIC) Minimum Inhibitory Concentration اسانسهای لیمونن، لینالول و اسانس پوست پرتقال و یک اسید آلی (اسید سیتریک) علیه سه میکروارگانیسم مربوط به فساد آب پرتقال (ساکارومایسس سرویزیه، گلوکونوباکتر اکسیدانس و لوکونوستوک مزنتروئیدیس)، دو باکتری جداشده از آب پرتقال فاسدشده و دو باکتری جدا شده از سطح پوست پرتقال شسته شده، تعیین گردید. منحنی بقا برای تمام میکروارگانیسمها رسم گردید. اسانس لیمونن با غلظت کمتر از 5% رشد مخمر ساکارومایسیس سرویزیه و ISO-2 را مهار نمود. لینالول با غلظت کمتر از 5% بر روی لکونوستوک مزنتروئیدیس موثر بوده است؛ ولی، لیمونن، لینالول، پوست پرتقال و اسید سیتریک با غلظت بیش از 5 درصد مانع رشد باکتریهای ISO-4، ISO-3، ISO-2، ISO-1، ساکارومایسیس سرویزیه و لکونوستوک مزنتروئیدیس شده است. آزمایش منحنی بقا Survivor Curve نیز برای این شش باکتری انجام گردید.


برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.