آمار مقالات
1.
بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس
نویسنده : ایزد خواستی، زهرا؛ فاضل، محمد؛ عباسی، هاجر؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1398 - شماره 64 (12 صفحه - از 33 تا 44)
2.
خواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی عصارهی آبی گیاه برگبو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای
نویسنده : عظیمزاده، بهناز؛ مهشید جهادی، مهشید؛ فاضل، محمد؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » بهار 1396 - شماره 25 علمی-پژوهشی (9 صفحه - از 65 تا 73)
3.
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر ( Dorema aucheri ) بر پایداری روغن سویا
نویسنده : محمدی، راضیه؛ فاضل، محمد؛ خسروی، الهام؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 77 تا 88)
4.
تعیین تأثیر ثعلب، گلیسرول و روغن بر ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی
نویسنده : فاضل، محمد؛ عزیزی، محمد حسین؛ عباسی، سلیمان؛ برزگر، محسن؛
مجله: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران » زمستان 1390 - شماره 23 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 93 تا 102)
5.
بررسی تاثیر افزودن پودر دانهی تاجخروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگیهای کیفی ماست چکیده
نویسنده : حیدری، محبوبه؛ جهادی، مهشید؛ فاضل، محمد؛ قاسمی پرو، نفیسه؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تیر 1396 - شماره 65 (14 صفحه - از 271 تا 284)
6.
بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست همزده
نویسنده : صفری، نجمه؛ فاضل، محمد؛ جهادی، مهشید؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » مرداد 1396 - شماره 66 (10 صفحه - از 335 تا 344)
7.
بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی
نویسنده : فاضل، محمد؛ عزیزی، محمد حسین؛ عباسی، سلیمان؛ برزگر، محسن؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » بهار 1391 - شماره 34 (10 صفحه - از 97 تا 106)