آمار مقالات
1.
مقایسه اثربخشی داروهای ریسپریدون و فلوکستین در ترکیب با گروه درمانی کنترل تکانه، بر بهبود تکانشگری و لغزش معتادان کراک هرویین تحت درمان نگهدارنده با متادون
نویسنده : حدادی، روح الله؛ فتحیناز، حمیدرضا؛ کریمی، مهدی؛ اکبری، سعید؛ سلطانینژاد، نفیسه؛
مجله: اعتیاد پژوهی » بهار 1392 - شماره 25 علمی-پژوهشی/ISC (15 صفحه - از 91 تا 105)
2.
اثر بازگویی روانشناختی و مداخلات رفتاری گروهی بر نشانه های اختلال استرس پس از سانحه در بازماندگان زلزله
نویسنده : فکور، یوسف؛ محمدی، محمدرضا؛ محمودی قرایی، جواد؛ کریمی، مهدی؛
مجله: تازه های علوم شناختی » پاییز و زمستان 1383 - شماره 23 و 24 علمی-ترویجی/ISC (8 صفحه - از 85 تا 92)
3.
4.
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیمکن و چانهکن ویژه خمیرهای نان ایرانی
نویسنده : کریمی، مهدی؛ شیخ الاسلامی، زهرا؛ نقی پور، فریبا؛ صحرائیان، بهاره؛ قیافه داودی، مهدی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تیر 1393 - شماره 43 (11 صفحه - از 149 تا 159)
5.
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگیهای کمی و کیفی نان بربری
نویسنده : نقی پور، فریبا؛ صحرائیان، بهاره؛ قیافه داودی، مهدی؛ کریمی، مهدی؛ شیخ الاسلامی، زهرا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آبان 1392 - شماره 40 (9 صفحه - از 47 تا 55)
6.
بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای گوار و گزانتان
نویسنده : نقی پور، فریبا؛ کریمی، مهدی؛ حبیبی نجفی، محمد باقر؛ حداد خداپرست، محمد حسین؛ شیخ الاسلامی، زهرا؛ قیافه داودی، مهدی؛ صحرائیان، بهاره؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » زمستان 1392 - شماره 41 (13 صفحه - از 127 تا 139)
7.
بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم-سیب زمینی)
نویسنده : قیافه داودی، مهدی؛ صحرائیان، بهاره؛ نقی پور، فریبا؛ کریمی، مهدی؛ شیخ الاسلامی، زهرا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1393 - شماره 42 (13 صفحه - از 81 تا 93)
8.
بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری
نویسنده : رحیمی، نرگس؛ کریمی، مهدی؛ پورآذرنگ، هاشم؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » فروردین 1389 - شماره 24 (9 صفحه - از 65 تا 73)
9.
بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم
نویسنده : صحرائیان، بهاره؛ کریمی، مهدی؛ حبیبی نجفی، محمد باقر؛ حداد خداپرست، محمد حسین؛ قیافه داودی، مهدی؛ شیخ الاسلامی، زهرا؛ نقی پور، فریبا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1393 - شماره 42 (11 صفحه - از 129 تا 139)
10.
تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل
نویسنده : غیور اصلی، محمد علی؛ حداد خدا پرست، محمد حسین؛ کریمی، مهدی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آذر 1390، شماره 34 (7 صفحه - از 59 تا 65)