آمار مقالات
1.
تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک
نویسنده : واحدی، حبیب؛ عزیزی، محمدحسین؛ کبارفرد، فرزاد؛ برزگر، محسن؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛ حامدی، منوچهر؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 13 تا 20)
2.
تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک
نویسنده : واحدی، حبیب؛ عزیزی، محمد حسین؛ کبارفرد، فرزاد؛ برزگر، محسن؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛
مجله: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران » پاییز 1391 - شماره 26 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 51 تا 60)
3.
اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیر ترش مایع
نویسنده : سرفراز، امین؛ عزیزی، محمد حسین؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛ کریمی ترشیزی، محمدامیر؛ ظفری، علی؛
مجله: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران » تابستان 1387 - شماره 9 علمی-پژوهشی/ISC (8 صفحه - از 73 تا 80)
4.
تأثیر افزودن تکی و ترکیبی صمغ های کتیرا، ثعلب و گوار در پایدارسازی دوغ
نویسنده : فروغی نیا، سحر؛ عباسی، سلیمان؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛
مجله: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران » تابستان 1386 - شماره 5 علمی-پژوهشی/ISC (12 صفحه - از 15 تا 26)
5.
تاثیر روشهای مختلف فرآوری بر روی پایداری حالت ابری آب هویج
نویسنده : مختاری، زهرا؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛ عزیزی، محمدحسین؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » بهار 1384 - شماره 4 (8 صفحه - از 27 تا 34)
6.
بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا
نویسنده : جهانیان، لیدا؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛ مرتضوی، علی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تابستان 1383 - شماره 1 (9 صفحه - از 34 تا 42)
7.
جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه
نویسنده : محمدی زاده، مریم؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛ عباسی، سلیمان؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آبان 1392 - شماره 40 (9 صفحه - از 93 تا 101)
8.
تهیه¬ی جانشین کره ی کاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده
نویسنده : زرین قلمی، سهیلا؛ سحری، محمد علی؛ برزگر، محسن؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تابستان 1389 - شماره 25 (9 صفحه - از 1 تا 9)
9.
بهینه¬سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه¬وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ
نویسنده : بادامچی، مهسا؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛ عباسی، سلیمان؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آبان 1393 - شماره 44 (11 صفحه - از 155 تا 165)
10.
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع
نویسنده : سرافراز، امین؛ عزیزی، محمد حسین؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛ ظفری، علی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1394 - شماره 46 (10 صفحه - از 85 تا 94)