آمار مقالات
1.
بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
نویسنده : محمدی، سید علی؛ قدس روحانی، محسن؛ نجف نجفی، مسعود؛ کاشانی نژاد، مرتضی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1398 - شماره 87 (13 صفحه - از 239 تا 251)
2.
3.
خالص سازی جزئی و توصیف ویژگی های آنزیم منعقدکننده ی شیر از میوه های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس)
نویسنده : بیگمی، مریم؛ محمدی فر، محمدامین؛ قدس روحانی، محسن؛ هاشمی، مریم؛ ولی زاده، محرم؛
مجله: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران » تابستان 1392 - شماره 31 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 31 تا 40)
4.
بررسی ویژگی های بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شده ی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه پنیر قارچی
نویسنده : بیگمی، مریم؛ قدس روحانی، محسن؛ محمدی فر، محمدامین؛ هاشمی، مریم؛ ولی زاده، محرم؛ قناتی، کیاندخت؛
مجله: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران » بهار 1392 - شماره 30 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 253 تا 262)
5.
6.