آمار مقالات
1.
بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی
نویسنده : گلکاری، حجت اله؛ قیصری، حمید رضا؛ شکرفروش، سید شهرام؛ امین لاری، محمود؛ رئیسی، محمد؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » پاییز 1396 - شماره 27 علمی-پژوهشی (14 صفحه - از 1 تا 14)
2.
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)
نویسنده : رئیسی، محمد؛ شکرفروش، سید شهرام؛ امین لاری، محمود؛ قیصری، حمید رضا؛ گلکاری، حجت اله؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » تابستان 1396 - شماره 26 علمی-پژوهشی (10 صفحه - از 59 تا 68)
3.
ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab)
نویسنده : بریزی، عنایت؛ شکرفروش، سید شهرام؛ حسین زاده، سعید؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » پاییز 1395 - شماره 23 علمی-پژوهشی (8 صفحه - از 13 تا 20)
4.
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران
نویسنده : شکرفروش، سید شهرام؛ جعفرپور، بهشاد؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تابستان 1385 - شماره 9 (7 صفحه - از 11 تا 17)
5.
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت
نویسنده : فیروزی، رویا؛ شکرفروش، سید شهرام؛ ملک زاده، مجید؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » پاییز 1390 - شماره 32 (7 صفحه - از 34 تا 40)
6.
ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی
نویسنده : شکرفروش، سید شهرام؛ ابهری، خدیجه؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1393 - شماره 42 (7 صفحه - از 73 تا 79)