آمار مقالات
1.
بهینه سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برش های لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ
نویسنده : نیک خواه عشقی، مهسا؛ غیاثی طرزی، بابک؛ بصیری، علیرضا؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1396 - شماره 56 (12 صفحه - از 91 تا 102)
2.
3.
4.
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان
نویسنده : تهامی، فاطمه السادات؛ بصیری، علیرضا؛ غیاثی طرزی، بابک؛ مهستی، پیمان؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 71 تا 78)
5.
بررسی اثر آبگیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمهای
نویسنده : رسولی قهرودی، فاطمه؛ بصیری، علیرضا؛ اسدی، غلامحسن؛ بامنی مقدم، محمد؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحه - از 32 تا 41)
6.
7.
اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی
نویسنده : توکلیپور، حمید؛ بصیری، علیرضا؛ کلباسی اشتری، احمد؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » زمستان 1387 - شماره 19 (10 صفحه - از 57 تا 66)