آمار مقالات
1.
2.
انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی
نویسنده : یاسینی، سونیا؛ احسانی، محمدرضا؛ عزت پناه، حمید؛ گیویان راد، محمدهادی؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » بهار 1391 - شماره 34 (10 صفحه - از 73 تا 82)
3.
تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون برخواص شیمیایی و حسی ماست
نویسنده : علیزاده، آیناز؛ احسانی، محمدرضا؛ صفری، محمد؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » پاییز 1388 - شماره 22 (7 صفحه - از 109 تا 115)
4.