- 1.
بررسی صحت ادعاهایتغذیهای و سلامتیبخش برچسب فرآوردههایشیری عرضه شده در تهران
نویسنده : آصفری، محدثه؛ حامدی، حسن؛ نویسنده مسئول : مهستی، پیمان؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » پاییز 1399 - شماره 39 علمی-پژوهشی/ISC (16 صفحه - از 41 تا 56 )
- 2.
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان
نویسنده : تهامی، فاطمه السادات؛ بصیری، علیرضا؛ غیاثی طرزی، بابک؛ مهستی، پیمان؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 71 تا 78)
- 3.
اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن به عنوان یک جایگزین چربی
نویسنده : مهستی، پیمان؛ امیری، صدیقه؛ رادی، محسن؛ نیاکوثری، مهرداد؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » بهار 1390 - شماره 30 (10 صفحه - از 15 تا 24)