Skip to main content
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
×
کرمی، مصطفی
/
1302236 مقاله
آمار مقالات
مجله (تعداد مقاله)
علوم و صنايع غذايی ايران
1
موضوع (تعداد مقاله)
دانش پزشکی
1
زبان (تعداد مقاله)
فارسی 1
1.
تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
نویسنده
:
کرمی، مصطفی
؛
مجله
:
»
(7 صفحه - از 243 تا 249)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
1
2
3
4
5
6
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.