Skip to main content
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
×
موسوی، سید محمد رضا
/
1302900 مقاله
آمار مقالات
مجله (تعداد مقاله)
علوم و صنايع غذايی ايران
1
موضوع (تعداد مقاله)
دانش پزشکی
1
زبان (تعداد مقاله)
فارسی 1
1.
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
نویسنده
:
فرهوش، رضا
؛
موسوی، سید محمد رضا
؛
شریف، علی
؛
مجله
:
»
(8 صفحه - از 13 تا 20)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
1
2
3
4
5
6
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.