کلیدواژه کلید واژگان: آبلیمو / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
نویسنده : پیرسا، سجاد؛ علیزاده، محمد؛ فرجی، نسرین؛ فرجی، سهیلا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اسفند 1396 - شماره 73 (9 صفحه - از 255 تا 263)
2.
شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی
نویسنده : یوسفی، علیرضا؛ خدابخش اقدم، شهلا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آذر 1395 - شماره 58 (9 صفحه - از 173 تا 181)