کلیدواژه آب آشامیدنی / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
ارزیابی کیفیت فیزیکی و شیمیایی منابع آب زیرزمینی شهرستانهای خواف، تایباد و رشتخوار طی سالهای 1394-1384
نویسنده : حیدری نژاد، ضحی؛ حیدری، محسن؛ سلیمانی، حامد؛ نجفی صالح، حسین؛
مجله: طب پيشگيری » بهار و تابستان 1397 - شماره 13 (9 صفحه - از 36 تا 44)
2.
بررسی کیفی منابع تامین آب آشامیدنی شهر قزوین در سال 95-1394
نویسنده : پناهی فرد، مسعود؛ محوی، امیر حسین؛ عسگری، علیرضا؛ ناظمی، سعید؛ مرادنیا، مریم؛
مجله: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان » فروردین 1396 - شماره 97 علمی-پژوهشی/ISC (14 صفحه - از 3 تا 16)
3.
بررسی میزان فلوراید آب آشامیدنی مناطق روستایی شهرستان رفسنجان در بهار و تابستان 1394: یک گزارش کوتاه
نویسنده : کامیاب، نازنین؛ خواجهحسینی، شیرین؛ مبینی، محمد؛
مجله: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان » مهر 1395 - شماره 91 علمی-پژوهشی/ISC (8 صفحه - از 675 تا 682)
4.
5.
مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب های بطری شده در استان همدان
نویسنده : ریاحی خرم، مهدی؛ خوش شعار، مریم؛ هاشمی، مهدی؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » بهار 1393 - شماره 13 علمی-پژوهشی (12 صفحه - از 69 تا 80)
6.
حذف نیترات از آب آشامیدنی و آب فرآوری مواد غذایی با استفاده از بیوفیلتر هیدروژنی
نویسنده : واقعی، رمضان؛ گنجی دوست، حسین؛ عظیمی، علی اکبر؛ آیتی، بیتا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تابستان 1389 - شماره 25 (8 صفحه - از 80 تا 87)
7.
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها
نویسنده : ناهید، پروین؛ مصلحی مصلح آبادی، پریوش؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » بهار 1387 - شماره 16 (7 صفحه - از 21 تا 27)