کلیدواژه اسانس زیره سبز / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز
نویسنده : پیرانی، مژده؛ تدینی، مهرنوش؛ فضل آرا، علی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » فروردین 1397 - شماره 74 (13 صفحه - از 51 تا 63)
2.
تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب
نویسنده : رفیعی، سمیرا؛ عزیزخانی، مریم؛ آریایی، پیمان؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1396 - شماره 56 (12 صفحه - از 79 تا 90)
3.