کلیدواژه الایزا / (26 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
بررسی شیوع سرمی فرم تحت بالینی بیماری یون در گاوداریهای شیری استان تهران با استفاده از آزمون الایزای جذبی
نویسنده : حیدرنژاد، ارکیده؛ صافی، شهاب الدین؛ مصوری، نادر؛ کشاورز، روح اله؛
مجله: پاتوبیولوژی مقایسهای » پاییز 1396، سال چهاردهم - شماره 3 علمی-پژوهشی (8 صفحه - از 2239 تا 2246)
2.
بررسی باقی مانده های آنتی بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب؛ بشاشتی، محسن؛ حسینی شکوه، سید جواد؛ هاشمی، سید رضا؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » تابستان 1396 - شماره 26 علمی-پژوهشی (14 صفحه - از 69 تا 82)
3.
مقایسهی آزمون الایزا با هیستوپاتولوژی در تشخیص بیماری پریتونیت عفونی گربه
نویسنده : سعیدی، صدف؛ صافی، شهاب الدین؛ مشهدی رفیعی، سیامک؛ کبیر، فرخ رضا؛ مرتضوی، پژمان؛
مجله: پاتوبیولوژی مقایسهای » پاییز 1395، سال سیزدهم - شماره 3 علمی-پژوهشی (10 صفحه - از 1955 تا 1964)
4.
ارزیابی میزان آنتی بادی اختصاصی بر علیه آنتی ژن نوترکیب ESAT -6 مایکوباکتریوم توبر کلوزیس در تشخیص توبر کلوزیس گاوی
نویسنده : آقازاده، رقیه؛ تبیانیان، مجید؛ مهدوی، مهدی؛
مجله: دانش و تندرستی » زمستان 1394 - شماره 36 علمی-پژوهشی/ISC (7 صفحه - از 72 تا 78)
5.
تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان
نویسنده : رحیمی، ابراهیم؛ شاکریان، امیر؛ رئیسی، گلنوش؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » تابستان 1394 - شماره 18 علمی-پژوهشی (8 صفحه - از 53 تا 60)
6.
بررسی میزان باقی مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان شرقی، ایران
نویسنده : موثق، محمدحسین؛ کرمی بناری، امیررضا؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » پاییز 1393 - شماره 15 علمی-پژوهشی (8 صفحه - از 43 تا 50)
7.
تاثیر 8 هفته تمرین مقاومتی بر سطوح پروتئینی نوروتروفین مشتق مغزی و گیرنده تیروزین کیناز B در هیپوکامپ رتهای نر بالغ
نویسنده : مجتهدی، شیما؛ شب خیز، فاطمه؛ اکبرنژاد، علی؛ صالحیان، امید؛
مجله: ارمغان دانش » مرداد 1393 - شماره 88 (11 صفحه - از 1 تا 11)
8.
بررسی میزان آلودگی سرمی به ویروس بلوتانگ در گوسفندان شهرستان خوی با استفاده از روش الایزای رقابتی
نویسنده : ایماندار، محسن؛ حسنپور، علی؛ حسن زاده، میرحسین؛ موسی خانی، فرهاد؛ پوربخش، سیدعلی؛
مجله: پاتوبیولوژی مقایسهای » بهار 1393، سال یازدهم - شماره 1 علمی-پژوهشی (8 صفحه - از 1135 تا 1142)
9.
بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین
نویسنده : نوریان، رضا؛ محمودی، رزاق؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آبان 1392 - شماره 40 (6 صفحه - از 21 تا 26)
10.
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
پدیدآوران فعال
- رحیمی، ابراهیم (3 مقاله)
- شاکریان، امیر (3 مقاله)
- صافی، شهاب الدین (2 مقاله)
- همت زاده، فرهید (2 مقاله)
- ممتاز، حسن (2 مقاله)
- فدایی فرد، فیروز (2 مقاله)
- موثق، محمدحسین (2 مقاله)
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (14 مقاله)