Skip to main content
ورود
عضویت
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
کلیدواژه
اکسیداسیون و اسید چرب
/ (1 مقاله)
مرتب سازی
تاریخ
1.
تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر
نویسنده
:
زکی پور رحیم آبادی، اسحق
؛
بکر، جمیله
؛
مجله
:
»
(9 صفحه - از 53 تا 61)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.