Skip to main content
ورود
عضویت
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
کلیدواژه
باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی
/ (1 مقاله)
مرتب سازی
تاریخ
1.
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی
نویسنده
:
مهربان سنگ آتش، معصومه
؛
کاراژیان، رضا
؛
بیرقی طوسی، شهرام
؛
مجله
:
»
(6 صفحه - از 9 تا 14)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.