کلیدواژه بهار نارنج / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماریزا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
نویسنده : علیزاده بهبهانی، بهروز؛ فلاح، فرشته؛ وسیعی، علیرضا؛ طباطبایی یزدی، فریده؛ مرتضوی، سیدعلی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1398 - شماره 87 (14 صفحه - از 275 تا 288)
2.
3.
بررسی اثر ضداضطرابی و خواب آوری عصاره آبی بهار نارنج(Citrus Aurantium) بر موش های سوری
نویسنده : عباس نیا، وحیده سادات؛
مجله: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند » زمستان1395 - شماره 69 (7 صفحه - از 308 تا 314)