کلیدواژه خصوصیات مکانیکی / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
تاثیر غلظتهای متفاوت گلیسرول و سوربیتول بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین کانولا
نویسنده : ولی پور، فرزانه؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » خرداد 1397 - شماره 76 (14 صفحه - از 87 تا 100)
2.
اثر نانورس روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ممانعتکنندگی فیلمهای بیوپلیمر کفیران
نویسنده : حسینی، سید سعید؛ خدائیان، فرامرز؛ اسمی، سهیلا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » مرداد 1396 - شماره 66 (11 صفحه - از 105 تا 115)
3.
اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries)
نویسنده : نیک مرام، پرنگ؛ یارمند، محمد سعید؛ امام جمعه، زهرا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » زمستان 1392 - شماره 41 (16 صفحه - از 91 تا 106)