Skip to main content
ورود
عضویت
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
کلیدواژه
خونگیری
/ (1 مقاله)
مرتب سازی
تاریخ
1.
بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روشهای خونگیری و یخگذاری
نویسنده
:
شعبانپور، بهاره
؛
رحمانی فرح، کاوه
؛
شعبانی، علی
؛
مجله
:
»
(11 صفحه - از 21 تا 31)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.