کلیدواژه روش سطح پاسخ / (57 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ
نویسنده : اقبالیان راد، مهسا؛ ساری، عباسعلی؛ دارائی گرمه خانی، امیر؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » زمستان 1397- شماره 32 علمی-پژوهشی (18 صفحه - از 77 تا 94)
2.
بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
نویسنده : بهرامی پور، منا؛ اکبری آدرگانی، بهروز؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » مهر 1397 - شماره 80 (12 صفحه - از 349 تا 360)
3.
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ
نویسنده : شعبانی، پریا؛ اکبری آدرگانی، بهروز؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1397- شماره 60 (16 صفحه - از 45 تا 60)
4.
بررسی کارایی فرآیند الکتروپرسولفات بهینه شده با پرکسیدهیدروژن در حذف COD فاضلاب بیمارستانی به کمک روش سطح پاسخ
نویسنده : بینا، بیژن؛ حاجیزاده، یعقوب؛ کریمی، سارا؛ احمدنیا، هاله؛ مصرقانی، مریم؛
مجله: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان » مرداد 1397 - شماره 113 علمی-پژوهشی/ISC (14 صفحه - از 407 تا 420)
5.
6.
بهینهسازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
نویسنده : چهارلنگ، محمود؛ اسکندری، مقداد؛ اسکندری، فرشید؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » مرداد 1397 - شماره 78 (12 صفحه - از 263 تا 274)
7.
بهینهسازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز
نویسنده : پیری قشلاقی، شیما؛ صادقی ماهونک، علیرضا؛ قربانی، محمد؛ اعلمی، مهران؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تیر 1397 - شماره 77 (10 صفحه - از 135 تا 144)
8.
بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ
نویسنده : طاهری، علی؛ نصرتی، افره؛ خواجه امیری، چکاوک؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » خرداد 1397 - شماره 76 (12 صفحه - از 231 تا 242)
9.
بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
نویسنده : گردابی طرقی، سمانه؛ امینی فر، مهرناز؛ مصلحی شاد، مریم؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1397 - شماره 75 (12 صفحه - از 161 تا 172)
10.
بهینهسازی رهایش میکروکپسولهای لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ
نویسنده : سلیمی، آزاده؛ مقصودلو، یحیی؛ جعفری، سید مهدی؛ صادقی ماهونک، علیرضا؛ کاشانی نژاد، مهدی؛ ضیائی فر، امان محمد؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1397 - شماره 75 (17 صفحه - از 217 تا 233)
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
پدیدآوران فعال
- مفتون آزاد، ندا (3 مقاله)
- عباسی، سلیمان (3 مقاله)
- محمدی، عبدالرضا (3 مقاله)
- بدیعی، فوژان (3 مقاله)
- چایچی، مریم (2 مقاله)
- کدیور، مهدی (2 مقاله)
- قربانی، محمد (2 مقاله)
- جوینده، حسین (2 مقاله)
- فردوسی، روح الله (2 مقاله)
- کاشانی نژاد، مهدی (2 مقاله)
- جعفری، سیدمهدی (2 مقاله)
- هاشمی، مریم (2 مقاله)
- امام جمعه، زهرا (2 مقاله)
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (12 مقاله)