کلیدواژه ریزپوشینه / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا -3 ماهی ریزپوشانی شده بر کیفیت و مدت ماندگاری آن
نویسنده : بهرامی زاده، عیسی؛ نویسنده مسئول : رحمانی فرح، کاوه؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1398 - شماره 87 (15 صفحه - از 87 تا 101)
- 2.
تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانسگلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینهکردن روغن بزرک به روش تودهای شدن مرکب
نویسنده : قربانپور، آرزو؛ نصیرپور، علی؛ گلی، امیرحسین؛ طیبی، محمد؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » خرداد 1396 - شماره 64 (11 صفحه - از 255 تا 265)