کلیدواژه سطح پاسخ / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
بهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون
نویسنده : کیانی، حسن؛ رحمتی، محمدهاشم؛ محمدرزداری، آیت؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » زمستان 1397 - شماه 61 (9 صفحه - از 121 تا 129)
2.
مدلسازی و بهینهسازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکسهای کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف
نویسنده : شیخ زاده، شقایق؛ علیزاده، محمد؛ رضازاد، محمود؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » مهر 1396 - شماره 68 (13 صفحه - از 157 تا 169)
3.
بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیونکنندگی زرده تخممرغ مایع
نویسنده : شب کوهی کاکش، بهنوش؛ نایب زاده، کوشان؛ محمدی فر، محمدامین؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تیر 1396 - شماره 65 (11 صفحه - از 161 تا 171)
4.
5.
6.
Optimizations of α-amylase production by response surface methodologyin immobilization Bacillus amyloliquefaciens ATCC 23350
نویسنده : Samadlouie، Hamid reza؛ Karimiroozbahani، Maryam؛ Kaboosi، Hami؛ Farrokhi، Naser؛
مجله: زیست شناسی میكروارگانیسم ها » Winter 2016, Volume 4 - Number16 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 77 تا 86)
7.
بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی (Arius thalassinus)با استفاده از روش سطح پاسخ
مجله: پاتوبیولوژی مقایسهای » تابستان 1394، سال دوازهم - شماره 2 علمی-پژوهشی (12 صفحه - از 1601 تا 1612)
8.
بررسی اثرات استفاده از آنزیمهای گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگیهای کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ
نویسنده : صالحی فر، مانیا؛ شفیع سلطانی، مسها؛ هاشمی، مریم؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تیر 1393 - شماره 43 (13 صفحه - از 135 تا 147)
9.
10.