کلیدواژه سفتی بافت / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
تاثیر تیمار فراصوت بر ویژگی های فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد
نویسنده : حمزه، عبدالرحمن؛ زینالی، فریبا؛ الماسی، هادی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » بهمن 1397 - شماره 84 (9 صفحه - از 101 تا 109)
2.
اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیبهای پاداکسنده میوه توتفرنگی
نویسنده : میغانی، حسین؛ برومند، ناصر؛ مقبلی، اسحاق؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » خرداد 1397 - شماره 76 (11 صفحه - از 307 تا 317)
3.
4.
رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری
نویسنده : خادمی، اورنگ؛ زمانی، ذبیح اله؛ مستوفی، یونس؛ کلانتری، سیامک؛ رسولی، موسی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آذر 1394 - شماره 48 (14 صفحه - از 13 تا 26)
5.
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگیهای کمی و کیفی نان بربری
نویسنده : نقی پور، فریبا؛ صحرائیان، بهاره؛ قیافه داودی، مهدی؛ کریمی، مهدی؛ شیخ الاسلامی، زهرا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آبان 1392 - شماره 40 (9 صفحه - از 47 تا 55)