کلیدواژه کلید واژگان: سیلیاک / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
بررسی اثر استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن
نویسنده : صراف، امیرحسین؛ صالحی فر، مانیا؛ شاهسونی مجرد، لیدا؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » زمستان 1397 - شماه 61 (10 صفحه - از 21 تا 30)
2.
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا
نویسنده : طالبی، هادی؛ قیافه داودی، مهدی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آبان 1396 - شماره 69 (10 صفحه - از 195 تا 204)