کلیدواژه عصاره چای سبز / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
2.
تاثیر عصاره چای سبز بر شاخصهای آسیب کبدی (alt و ast) ناشی از تمرینات تناوبی شدید فوتبالیستهای حرفهای
نویسنده : منصوری، زهرا؛ صمدی، مهدی؛ دریانوش، فرهاد؛ کیانی، نجمه؛ حدیدی، وحید؛ حقدل، افسانه؛
مجله: فیزیولوژی ورزش و فعالیت بدنی » بهار و تابستان 1397 - شماره 19 علمی-پژوهشی/ISC (9 صفحه - از 97 تا 105)
3.
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
نویسنده : نجفی، سحر؛ صالحیفر، مانیا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اسفند 1396 - شماره 73 (11 صفحه - از 31 تا 41)
4.
تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری
نویسنده : فتحی آچاچلوئی، بهرام؛ اسدی، عبدالرحمان؛ علیرضالو، کاظم؛ عبدی بنمار، حسین؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تیر 1396 - شماره 65 (11 صفحه - از 249 تا 259)
5.
نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به روش Thin film layer و ویژگی آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن
نویسنده : نوعدوست، بهشاد؛ نوری، نگین؛ گندمی نصرآبادی، حسن؛ آخوندزاده بستی، افشین؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » تابستان 1395 - شماره 22 علمی-پژوهشی (12 صفحه - از 1 تا 12)
6.
7.
اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان
نویسنده : میراحمدی، فردین؛ فاطمی، حسن؛ سحری، محمدعلی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » زمستان 1384 - شماره 7 (10 صفحه - از 57 تا 66)