کلیدواژه فیتواسترول / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور
نویسنده : غلام سقائی، سحر؛ نویسنده مسئول : پیراوی ونک، زهرا؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » زمستان 1398 - شماه 65 (14 صفحه - از 49 تا 62 )
- 2.
شناسایی و اندازهگیری فیتواسترولها در ماست بهروش کروماتوگرافیگازی
نویسنده : جدی، مریم؛ خندقی، جلیل؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » بهار 1398- شماره 33 علمی-پژوهشی/ISC (12 صفحه - از 59 تا 70)