کلیدواژه ماهی کپور معمولی / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال
نویسنده : قجقی، فریبرز؛ حسینی شکرابی، سید پژمان؛ تکه، عالیه؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1397- شماره 60 (12 صفحه - از 101 تا 112)
2.
اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از فریم و سر ماهی کپور معمولی
نویسنده : ریحانی پول، سهیل؛ جعفرپور، سید علی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » مهر 1396 - شماره 68 (12 صفحه - از 113 تا 124)
3.
بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روشهای خونگیری و یخگذاری
نویسنده : شعبانپور، بهاره؛ رحمانی فرح، کاوه؛ شعبانی، علی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » پاییز 1391 - شماره 36 (11 صفحه - از 21 تا 31)
4.
مقایسه ساختار ژنتیکی دو جمعیت کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مناطق قرهسو و انزلی با استفاده از هشت نشانگر ریزماهواره
نویسنده : قلیچپور، ملیکا؛ شعبانی، علی؛ شعبانپور، بهاره؛
مجله: تاکسونومی و بیوسیستماتیک » زمستان 1389 - شماره 5 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 39 تا 48)