کلیدواژه هیدروژن پراکسید / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژنپراکسید بر پایداری آنتوسیانینهای عصاره سه گونه زرشک
نویسنده : فرهادی چیتگر، محمد؛ وریدی، مهدی؛ شهیدی، فخری؛ ترابی، اصغر؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » بهار 1398- - شماره 62 (10 صفحه - از 79 تا 88)
2.
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج وفعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ
نویسنده : نوروزی، عارف؛ بیمکر، ماندانا؛ گنجلو، علی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » دی 1397 - شماره 83 (8 صفحه - از 379 تا 386)
3.
بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
نویسنده : قربانی، مسعود؛ گنجلو، علی؛ بی مکر، ماندانا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » خرداد 1396 - شماره 64 (10 صفحه - از 83 تا 92)