Skip to main content
ورود
عضویت
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
کلیدواژه
پسماند خشک حاصل از فراوری آب انگور
/ (1 مقاله)
مرتب سازی
تاریخ
1.
بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو
نویسنده
:
ریاضی، فاطمه
؛
زینالی، فریبا
؛
حسینی، ابراهیم
؛
بهمدی، هما
؛
مجله
:
»
(10 صفحه - از 99 تا 108)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.