کلیدواژه کشش بین سطحی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا
نویسنده : فاضلی، آرزو؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » خرداد 1396 - شماره 64 (11 صفحه - از 116 تا 126)
2.
کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم های امولسیونی
نویسنده : کریمی، نرجس؛ محمدی فر، محمدامین؛ فرضی، مینا؛
مجله: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران » زمستان 1391 - شماره 27 - ضمیمه علمی-پژوهشی/ISC (8 صفحه - از 45 تا 52)