Skip to main content
ورود
عضویت
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
کلیدواژه
کنسانتره پروتئینی آب پنیر(WPC)
/ (1 مقاله)
مرتب سازی
تاریخ
1.
اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
نویسنده
:
بیرقی طوسی، شهرام
؛
شاکری، منیرالسادات
؛
مرتضوی، سید علی
؛
مجله
:
»
(11 صفحه - از 65 تا 75)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.