Skip to main content
ورود
عضویت
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
کلیدواژه
کنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)
/ (1 مقاله)
مرتب سازی
تاریخ
1.
بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
نویسنده
:
ایوبی، اعظم
؛
حبیبی نجفی، محمد باقر
؛
کریمی، مهدی
؛
مجله
:
»
(8 صفحه - از 81 تا 88)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.