کلیدواژه کیک برنجی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
نویسنده : صالحی، فخرالدین؛ امین اخلاص، سمیرا؛ پاوئی، سحر؛ زندی، فائزه؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1397- شماره 60 (8 صفحه - از 61 تا 68)
2.
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
نویسنده : صالحی، فخرالدین؛ ساترابی، مریم؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » آذر 1396 - شماره 70 (9 صفحه - از 315 تا 323)