کلیدواژه Concentrated yoghurt / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
بهینهسازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری با استفاده از الگوریتم کرم شبتاب
نویسنده : کاشانی نژاد، مصطفی؛ قدس روحانی، محسن؛ کاشانی نژاد، مرتضی؛ نویسنده مسئول : نجف نجفی، مسعود؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1398 - شماره 87 (15 صفحه - از 311 تا 325)
- 2.
بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده
نویسنده : مهدیان، الهام؛ مظاهری تهرانی، مصطفی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » زمستان 1386 - شماره 15 (8 صفحه - از 45 تا 52)
- 3.
اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده
نویسنده : مهدیان، الهام؛ مظاهری تهرانی، مصطفی؛ کاراژیان، رضا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » بهار 1385 - شماره 8 (8 صفحه - از 55 تا 62)
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
پدیدآوران فعال
- مهدیان، الهام (2 مقاله)
- مظاهری تهرانی، مصطفی (2 مقاله)