کلیدواژه Optimization / (40 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
نویسنده : رحیمی زاد تولون، میرعلی؛ متین، امیرعباس؛ جوادی، افشین؛ امانی قدیم، علیرضا؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید؛
مجله: بهداشت مواد غذایی » بهار 1400-شماره 41 علمی-پژوهشی/ISC (13 صفحه - از 29 تا 41 )
- 2.
بهینه سازی فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه متکا (Ferula persica) به کمک امواج فراصوت با استفاده از نسبتهای مختلف حلال اتانول-آب در دماهای مختلف با روش سطح پاسخ
نویسنده : استخر، پرویز؛ بیگ محمدی، فرانک؛ علایی، شیما؛ نویسنده مسئول : توکلی، جواد؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » شهریور 1398 - شماره 91 (13 صفحه - از 291 تا 303)
- 3.
- 4.
Statistical Optimization of The Four Key Factors on β-Carotene Production by Dunaliella salina Under Laboratory Conditions Using Response Surface Methodology
نویسنده : Zarandi-Miandoab، Leila؛ Hejazi، Mohammad-Amin؛ Bagherieh-Najjar، Mohammad-Bagher؛ Chaparzadeh، Nader؛
مجله: Iranian Journal of Pharmaceutical Research » Summer 2019, Volume 18 - Number 3 علمی-پژوهشی/ISC (14 صفحه - از 1566 تا 1579)
- 5.
تحلیل عملکرد سیستم صف بخش اورژانس: رویکرد شبیه سازی مبتنی بر طراحی آزمایش ها
نویسنده مسئول : بهاری، آرمان؛ نویسنده : اسدی، فرزانه؛
مجله: راهبردهای مدیریت در نظام سلامت » تابستان 1398 - شماره 12 (13 صفحه - از 160 تا 172)
- 6.
استخراج پلیساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن
نویسنده : جوینده، حسین؛ حاجی ابراهیمی فروشانی، زهرا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » تیر 1398 - شماره 89 (16 صفحه - از 85 تا 100)
- 7.
بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
نویسنده : حاجی سلیمانی، مسعود؛ عطایی، شعله؛ گنجلو، علی؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » خرداد 1398 - شماره 88 (14 صفحه - از 147 تا 160)
- 8.
بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ
نویسنده : مرادیان، مه رو؛ گنجلو، علی؛ بی مکر، ماندانا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اسفند 1397 - شماره 85 (14 صفحه - از 219 تا 232)
- 9.
بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله
نویسنده : کاوه، شیما؛ صادقی ماهونک، علیرضا؛ قربانی، محمد؛ جعفری، سیدمهدی؛ سرابندی، خشایار؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » بهمن 1397 - شماره 84 (14 صفحه - از 75 تا 88)
- 10.
تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی
نویسنده : مظفری غربا، فاطمه؛ غضنفری مقدم، احمد؛ اخوان، حمیدرضا؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » بهمن 1397 - شماره 84 (12 صفحه - از 39 تا 50)
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
پدیدآوران فعال
- صادقی ماهونک، علیرضا (4 مقاله)
- علیزاده خالدآباد، محمد (3 مقاله)
- قربانی، محمد (3 مقاله)
- گنجلو، علی (2 مقاله)
- امام جمعه، زهرا (2 مقاله)
- قدس روحانی، محسن (2 مقاله)
- حبیبی نجفی، محمدباقر (2 مقاله)
- بی مکر، ماندانا (2 مقاله)
- مقصودلو، یحیی (2 مقاله)
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (4 مقاله)