کلیدواژه Pathogenic microorganisms / (1 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماریزا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
نویسنده : علیزاده بهبهانی، بهروز؛ فلاح، فرشته؛ وسیعی، علیرضا؛ مرتضوی، سیدعلی؛ نویسنده مسئول : طباطبایی یزدی، فریده؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » اردیبهشت 1398 - شماره 87 (14 صفحه - از 275 تا 288)