کلیدواژه Response Surface Methodology / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت
نویسنده : رحیمی خویگانی، سروش؛ رجایی، احمد؛ گلی، سید امیر حسین؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » فروردین 1397 - شماره 74 (13 صفحه - از 37 تا 49)
2.
بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن
نویسنده : سرلک، زهرا؛ گراوند، فرهاد؛ محمدی، رضا؛ حسینی، محمدیار؛ روحی، میلاد؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » بهار 1397 - شماره 58 (14 صفحه - از 5 تا 18)
3.
Optimization of Processing Variables for Pistachio Paste Production
نویسنده : Shakerardekani، Ahmad؛ Karim، Roselina؛
مجله: Pistachio and Health Journal » Winter 2018 - Volume 1, Issue 1 (7 صفحه - از 13 تا 19)
4.
بهینه سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برش های لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ
نویسنده : نیک خواه عشقی، مهسا؛ غیاثی طرزی، بابک؛ بصیری، علیرضا؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1396 - شماره 56 (12 صفحه - از 91 تا 102)
5.
بهینه سازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
نویسنده : جلیلی، فرشید؛ جعفری، سیدمهدی؛ امام جمعه، زهرا؛ کاشانی نژاد، مهدی؛ گنجه، محمد؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1396 - شماره 56 (12 صفحه - از 67 تا 78)
6.
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینهسازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت
نویسنده : یلمه، محمود؛ حبیبی نجفی، محمدباقر؛ فرهوش، رضا؛ حسینی، فرشته؛
مجله: علوم و صنايع غذايی ايران » فروردین 1395، شماره 50 (11 صفحه - از 41 تا 51)
7.
بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر
نویسنده : برجیان بروجنی، ملیکا؛ گلی، سیدامیرحسین؛ قراچورلو، مریم؛ عزیزی نژاد، رضا؛
مجله: علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1394 - شماره 48 (11 صفحه - از 101 تا 111)