Skip to main content
ورود
عضویت
مقالات
مقالات
مجلات
پدیدآوران
search
advanced search
+
پایگاه های ما
بیشتر...
FA
فارسی
AR
العربیه
EN
English
کلیدواژه
XRD و قند کل
/ (1 مقاله)
مرتب سازی
تاریخ
1.
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)
نویسنده
:
عرفانیان، آرزو
؛
سدین اردبیلی، سید مهدی
؛
عزیزی، محمد حسین
؛
مجله
:
»
(6 صفحه - از 15 تا 20)
...
چکیده و کلیدواژه
مقالات مرتبط
پیشنهاد دیگران
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
×
اعطای کد تخفیف
×
شما کاربر سازمان
شناسایی شده اید.