Skip to main content

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

این نشریه از تاریخ 1386/02/09 دارای رتبه علمی-پژوهشی(وزارت بهداشت) می‌باشد.
این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده است.
دسته بندی موضوعی
حوزه سلامت
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
p-ISSN
1735-7756
قطع
کتابی
دوره انتشار
فصلنامه
وابسته به
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
تلفن
22086347 (021)
دورنگار
22086347(021)
آدرس اینترنتی
www.nsft.sbmu.ac.ir/index.php?slc_lang=fa&sid=1
صاحب امتیاز
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مدیر مسئول
دکتر مجید حاجی فرجی
سر دبیر
دکتر تیرنگ نیستانی
هیئت تحریریه
دکتر محمود امین لاری، دکتر مجید حاجی فرجی، دکتر سید هدایت حسینی، دکتر احمد رضا درستی مطلق، دکتر فرزاد شید فر، دکتر فروغ اعظم طالبان، دکتر خسرو عادلی، دکتر محمد حسین عزیزی، دکتر نصار کلانتری، دکتر سید مسعود کیمیاگر، دکتر محمد امین محمدی فر، دکتر امیر محمد مرتضویان، دکتر تیرنگ نیستانی، دکتر هوشنگ نیکوپور، دکتر منوچهر وثوقی، دکتر محمد رضا وفا
مدیر اجرایی
محمد رضا خوش فطرت
مدیر داخلی
ویراستار فارسی
مریم پور ثانی
ویراستار انگلیسی
دکتر ابوالقاسم جزایری
پست الکترونیک
inf@nsft.ir
آدرس
تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، خیابان ارغوان غربی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
صندوق پستی
19395/4741
تاریخ ثبت در پایگاه
1397/05/25