Skip to main content

Applied Food Biotechnology

این نشریه از تاریخ 1393/07/18 دارای رتبه علمی-پژوهشی می‌باشد.
دسته بندی موضوعی
حوزه سلامت
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
عنوان قبلی
عنوان انگلیسی
Applied Food Biotechnology
p-ISSN
2345-5357
e-ISSN
2423-4214
قطع
وزیری
دوره انتشار
فصلنامه
وابسته به
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
تلفن
22086347(021)
دورنگار
22086348(021)
آدرس اینترنتی
http://journals.sbmu.ac.ir/afb
صاحب امتیاز
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مدیر مسئول
دکتر هدایت حسینی
سر دبیر
کیانوش خسروی دارانی
هیئت تحریریه
ایران عالم زاده؛ زهرا امام جمعه؛ گیتی امتیازی؛ محمدمهدی قاسمی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ زهره حمیدی؛ هدایت حسینی؛ روحا کسری کرمانشاهی؛ رامین خاکسار؛ کیانوش خسروی دارانی؛ سید امیر محمد مرتضویان فارسانی؛ سید هادی رضوی؛ سید عباس شجاع الساداتی؛ مریم ابراهیمی تاج آبادی؛ خدیجه خوش طینت؛ Christopher J. Brigham؛ Shigeo Katoh؛ Silke Krol؛ Abdelvahab Omri؛ Parmjit S. Panesar؛ Adele Papetti؛ Jean Marc Sabatier
مدیر اجرایی
معصومه مسلمی
مدیر داخلی
ویراستار فارسی
ویراستار انگلیسی
پست الکترونیک
afb@sbmu.ac.ir
آدرس
National Nutrition and Food Technology Research Institute (Shahid Beheshti University of Medical Sciences), 7th West Hafezi St., Farahzadi Blvd., Shahrak-e Gharb, Tehran, Iran.
صندوق پستی
19395-4741
تاریخ ثبت در پایگاه
1398/03/28