فروردین 1398 - شماره 86
اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر
نویسنده مسئول : فرهمندفر، رضا؛ نویسنده : کردجزی، عارفه؛
(12 صفحه - از 1 تا 12)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتیاکسیدانی برخی ریز میوههای دارویی جمعآوری شده از منطقه خاندرسی ارومیه
نویسنده : قاسمی، قادر؛ رحمن زاده ایشکه، شیرین؛ نویسنده مسئول : علیرضالو، ابوالفضل؛
(14 صفحه - از 15 تا 28)
تولید ماست همزده فراسودمند حاوی پودر ترهکوهی(Allium iranicum) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاریآن
نویسنده مسئول : پیرسا، سجاد؛ نویسنده : امینی، رسول؛ علیزاده، محمد؛
(14 صفحه - از 31 تا 44)
بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
نویسنده مسئول : مهریار، لاله؛ نویسنده : اسکندرخانی، مریم؛
(14 صفحه - از 47 تا 60)
بهکارگیری روش سطح پاسخ در بهینهسازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز
نویسنده : اسمعیلی بازارده، مریم؛ اسمعیلی، محسن؛ نویسنده مسئول : زینالی، فریبا؛
(9 صفحه - از 63 تا 71)
مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی
نویسنده : صادقی، سعید؛ امام جمعه، زهرا؛ نویسنده مسئول : پیروزی فرد، میر خلیل؛
(9 صفحه - از 73 تا 81)
افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو
نویسنده : مهاجر خراسانی، سیما؛ کاشانی نژاد، مهدی؛ شهیری طبرستانی، هدی؛ نویسنده مسئول : اعلمی، مهران؛
(10 صفحه - از 83 تا 92)
مدلسازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکههای عصبی مصنوعی
نویسنده : محسنی، نازنین مریم؛ مقیمی، معصومه؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حبیب الله؛
(12 صفحه - از 95 تا 106)
بهینهسازی فرآوری ماست کمچرب پریبیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف
نویسنده : صوفی، میترا؛ موسوی کلجاهی، سیده الهام؛ نویسنده مسئول : علیزاده، آیناز؛
(9 صفحه - از 109 تا 117)
تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکالگیرندگی عصاره استخراجشده ازبرگهای گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی
نویسنده : آقاجانی، عبدالرضا؛ طباطبایی یزدی، فریده؛ شفافی زنوزیان، مسعود؛ سعیدی اصل، محمدرضا؛ نویسنده مسئول : مرتضوی، سید علی؛
(12 صفحه - از 119 تا 130)
مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد
نویسنده مسئول : فقیه نصیری، مازیار؛ نویسنده : امیدبیگی، رضا؛ فخر طباطبایی، سیدمحمد؛ ارزانی، کاظم؛ زارع، رسول؛
(13 صفحه - از 133 تا 145)
بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها
نویسنده مسئول : آذری کیا، فاطمه؛
(12 صفحه - از 149 تا 160)
بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی
نویسنده : کریمی ثانی، ایرج؛ پیرسا، سجاد؛ مقدس کیا، احسان؛ نویسنده مسئول : علیزاده، محمد؛
(8 صفحه - از 163 تا 170)
اندازهگیری کمی رنگهای مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا
نویسنده : حسن زاده، کامبیز؛ نویسنده مسئول : کرانی، اعظم؛
(15 صفحه - از 173 تا 187)
بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلالهای خشک سیبزمینی با استفاده از روش سطح پاسخ
نویسنده : جعفری، ناهید؛ محمدی نافچی، عبدالرضا؛ نویسنده مسئول : ضیاءالحق، سیدحمیدرضا؛
(9 صفحه - از 189 تا 197)
بهینهیابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ
نویسنده : احمدیان مسک، سهیلا؛ مرتضوی، سید علی؛ کوچکی، آرش؛ نویسنده مسئول : طباطبایی یزدی، فریده؛
(12 صفحه - از 199 تا 210)
بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی
نویسنده مسئول : حصاری نژاد، محمد علی؛ نویسنده : سیر، زهرا؛ رضائیان عطار، فرناز؛
(9 صفحه - از 213 تا 221)
تولید فیلم رنگی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی آن
نویسنده : اصدق قزقاپان، افشار؛ خسروشاهی اصل، اصغر؛ نویسنده مسئول : پیرسا، سجاد؛
(14 صفحه - از 235 تا 248)
بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, 1758) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان
نویسنده مسئول : اتفاق دوست، محمد؛
(10 صفحه - از 251 تا 260)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد
نویسنده : باقری، فرود؛ امیری، صدیقه؛ نویسنده مسئول : رادی، محسن؛
(8 صفحه - از 263 تا 270)
بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری
نویسنده : قائد، مریم؛ غیاثی طرزی، بابک؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم؛
(10 صفحه - از 273 تا 282)
اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکنندهها بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست منجمد
نویسنده مسئول : عباسعلیپور، مریم؛ نویسنده : اسماعیلزاده کناری، رضا؛ آریایی، پیمان؛
(11 صفحه - از 285 تا 295)
ارزیابی تاثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی سالیسیلیکاسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگهداری
نویسنده : صالحی فتح آبادی، زرین؛ اخوان، حمیدرضا؛ مویدی، علی؛ خراسانی، سپیده؛ نویسنده مسئول : مقصودلو، یحیی؛
(15 صفحه - از 297 تا 311)
بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه زئین ذرت
نویسنده : موسوی، سیده بهاره؛ کشیری، محبوبه؛ ضیایی فر، امان محمد؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حبیب الله؛
(11 صفحه - از 313 تا 323)
اصالتسنجی آبلیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی
نویسنده مسئول : مهام، مهدی؛ نویسنده : کرمی اسبو، روح اله؛ شجاعی علی آبادی، محمد حسین؛
(9 صفحه - از 325 تا 333)
اثر روش های استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
نویسنده مسئول : سهراب پور، سپیده؛ نویسنده : اسماعیل زاده کناری، رضا؛ رفتنی امیری، زینب؛ امیری، صابر؛
(12 صفحه - از 335 تا 346)
مقایسه روش های استخراج با حلال و آب زیر بحرانی بر ویژگی های ضد اکسیداتیو و ضدمیکروبی عصاره دارچین
نویسنده مسئول : سهراب پور، سپیده؛ نویسنده : اسماعیل زاده کناری، رضا؛ رفتنی امیری، زینب؛ امیری، صابر؛
(10 صفحه - از 349 تا 358)
ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی
نویسنده : احمدی، سید محمد؛ شریف، علی؛ رضایی، میترا؛ نویسنده مسئول : فرهوش، رضا؛
(11 صفحه - از 361 تا 371)
اثر پودر تفاله هویج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
نویسنده : طالبی، انیس؛ پیرسا، سجاد؛ نویسنده مسئول : محترمی، فروغ؛
(12 صفحه - از 373 تا 384)