تابستان 1399 - شماره 38
مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره
نویسنده : پویامنش، مبینا؛ انوار، امیرعلی؛ کریم، گیتی؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد؛
(13 صفحه - از 1 تا 13)
بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغنهای حیوانی استان ایلام
نویسنده : غلامی گیلانی، سهیلا؛ غلامی گیلانی، غلامرضا؛ شاهماری، مهتاب؛ نویسنده مسئول : طاهری، علیرضا؛
(16 صفحه - از 15 تا 30)
کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازهگیری آفتکشهای اورگانوفسفره در آبمیوه بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
نویسنده : فخیم رسول زاده، رزیتا؛ افشارمقدم، محمدرضا؛ نویسنده مسئول : خندقی، جلیل؛
(13 صفحه - از 31 تا 43)
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
نویسنده : فرهی آشتیانی، راحله؛ قیصری، حمیدرضا؛ بصیری، سارا؛ اسکندری، محمد هادی؛ نویسنده مسئول : شکرفروش، سیدشهرام؛
(17 صفحه - از 45 تا 61)
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
نویسنده : عاطفی صدرینی، سحر؛ حسن، جلال؛ نویسنده مسئول : جمشیدی، عبدالله؛
(14 صفحه - از 63 تا 76)
اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر
نویسنده : قربانی، زهرا؛ جلوان، مهشید؛ گل آبادی، مریم؛ نویسنده مسئول : زمین دار، نفیسه؛
(17 صفحه - از 77 تا 93)
اثر ضد باکتریایی نانوذره آلومینات روی ضد باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولی و سودوموناس آئروژینوزا
نویسنده مسئول : طاهری، علی؛ نویسنده : ضیاءالدینی، مرتضی؛ گهرام زئی، معصومه؛
(14 صفحه - از 95 تا 108)
تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کمچرب
نویسنده : روح زاده، سروه؛ نویسنده مسئول : بهرامیان، سمیرا؛
(9 صفحه - از 109 تا 117)