شهریور 1395 - شماره 55
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین
نویسنده : کشنی، رویا؛ لاری، محمود امین؛ نیاکوثری، مهرداد؛ فرحناکی، عسگر؛ مصباحی، غلامرضا؛
(11 صفحه - از 1 تا 11)
مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ
نویسنده : طباطبایی یزدی، فریده؛ خدایی، دیاکو؛
(19 صفحه - از 33 تا 51)
تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی
نویسنده : بهرامی، محمد عرفان؛ انصاری، کیوان؛ هنرور، مسعود؛
(11 صفحه - از 69 تا 79)
بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی
نویسنده : فهیم دانش، مریم؛ بهرامی، محمد عرفان؛
(9 صفحه - از 81 تا 89)
اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
نویسنده : محمودزاده، فواد؛ قجر بیگی، پیمان؛ محمودی، رزاق؛ محمدپوراصل، اصغر؛
(11 صفحه - از 91 تا 101)
بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری
نویسنده : هاشمی، سید محمد باقر؛ شهیدی، فخری؛ مرتضوی، سید علی؛
(11 صفحه - از 103 تا 113)
اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر
نویسنده : قربانیان، فاطمه؛ کوچکی، آرش؛ میلانی، الناز؛ رضوی، سید محمد علی؛
(9 صفحه - از 115 تا 123)
تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم
نویسنده : مجذوبی، مهسا؛ ایمانی، بهنوش؛ فرحناکی، عسگر؛
(11 صفحه - از 125 تا 135)
تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری
نویسنده : شاکری، شیما؛ مصباحی، غلامرضا؛ نیاکوثری، مهرداد؛
(12 صفحه - از 137 تا 148)
بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن
نویسنده : راشدی، حمید؛ ایزدی، علی؛
(6 صفحه - از 161 تا 166)
بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز
نویسنده : کیان، فاطمه؛ فرهادیان، همایون؛ چوبچیان، شهلا؛
(13 صفحه - از 167 تا 179)
تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی
نویسنده : حقیقت خرازی، سپیده؛ رفتنی امیری، زینب؛ اسماعیل زاده کناری، رضا؛
(12 صفحه - از 181 تا 192)
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی
نویسنده : آریایی، پیمان؛ قنبری، مسعود؛ عبدا... پور، محمد؛
(8 صفحه - از 193 تا 200)