بهمن 1394 - شماره 49
بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن
نویسنده : آبرومند، علی؛ مکفا، مسعود؛
(10 صفحه - از 1 تا 10)
اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد
نویسنده : خضری احمدآباد، محمد؛ رضائی، مسعود؛ اجاق، سید مهدی؛
(10 صفحه - از 11 تا 20)
اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
نویسنده : رئوفی، پریا؛ اجاق، سید مهدی؛ شعبانپور، بهاره؛ یحیایی، محسن؛
(10 صفحه - از 21 تا 30)
شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار
نویسنده : زارع زاده مهریزی، رحمت اله؛ امام جمعه، زهرا؛ شاهدی باغ خندان، محمد؛ لونی، الهه؛ اخوان، حمیدرضا؛ بیابانی، جواد؛
(10 صفحه - از 31 تا 40)
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور
نویسنده : بیک محمدی، مریم؛ بلندی، مرضیه؛ قدوسی، حمید بهادر؛
(9 صفحه - از 41 تا 49)
اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی
نویسنده : محرابی، صدف؛ شجاع الساداتی، سید عباس؛ موسوی، سید محمد؛ هاشمی، مریم؛
(9 صفحه - از 51 تا 59)
مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها
نویسنده : موسوی، سیده آمنه؛ کسایی، محمدرضا؛
(12 صفحه - از 61 تا 72)
تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر
نویسنده : وطن دوست، سمیه؛ عزیزی، محمد حسین؛ مولوی، هومان؛ رئیسی، زهرا؛
(12 صفحه - از 73 تا 84)
تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف
نویسنده : زارعی، مهدی؛ پورمهدی بروجنی، مهدی؛ نیازی، شیما؛
(8 صفحه - از 85 تا 92)
ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس
نویسنده : برزگر، حسن؛ عزیزی، محمد حسین؛ برزگر، محسن؛ حمیدی اصفهانی، زهره؛
(9 صفحه - از 93 تا 101)
بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه
نویسنده : ایوبی، اعظم؛ مظاهری تهرانی، مصطفی؛
(10 صفحه - از 103 تا 112)
اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول
نویسنده : رحمتیان، فاطمه زهرا؛ کسائی، محمدرضا؛ معتمدزادگان، علی؛
(10 صفحه - از 113 تا 122)
بررسی برهمکنش ضداکسایشی ترکیب عصارههای چای سبز و بلوط
نویسنده : رنجبر ندامانی، الهام؛ صادقی ماهونک، علیرضا؛ قربانی، محمد؛ کاشانینژاد، مهدی؛
(10 صفحه - از 123 تا 132)
ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم
نویسنده : نیکزاده، وجیهه؛ صداقت، ناصر؛ سعادتمند طرزجان، مهدی؛ طباطبایی یزدی، فریده؛
(11 صفحه - از 133 تا 143)
فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی
نویسنده : نظری، بهروز؛ حق نظری، سیمین؛ بلندی، مرضیه؛
(9 صفحه - از 145 تا 153)
بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات
نویسنده : کرمی مقدم، آرزو؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی؛ امام جمعه، زهرا؛
(12 صفحه - از 155 تا 166)
بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت
نویسنده : عدیلی، لیلا؛ صالحی فر، مانیا؛ بابک غیاثی طرزی، بابک غیاثی طرزی؛ باخدا، حسین؛
(10 صفحه - از 167 تا 176)
بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ
نویسنده : عطایی صالحی، اسماعیل؛ شیخ الاسلامی، زهرا؛ یوسف زاده ثانی، سپیده؛
(10 صفحه - از 177 تا 186)
تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ
نویسنده : مهرافشان، لیلا؛ جعفرپور، سید علی؛ کابوسی، حامی؛
(10 صفحه - از 187 تا 196)
راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی
نویسنده : یعقوبی، حسن؛ چیذری، محمد؛ حسینی، سید محمود؛ شریف زاده، ابوالقاسم؛
(12 صفحه - از 197 تا 208)