تابستان 1392 - شماره 39
تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی
نویسنده : بلندنظر، سیده زهرا؛ قوامی، مهرداد؛ سرویلی، ماریتسو؛ هوشمند، داریوش؛ صفافر، حامد؛
(9 صفحه - از 1 تا 9)
نقش روغن زیتون در برنامه غذایی کودکان چاق
نویسنده : اسفرجانی، فاطمه؛ محمدی نصر آبادی، فاطمه؛ خلفی، مرجان؛ روستایی، روشنک؛
(7 صفحه - از 11 تا 17)
تاثیر اقلیم محل رشد میوه زیتون بر رنگدانه های روغن زیتون فرابکر ایرانی
نویسنده : سلمانی زاده، ساناز؛ پیراوی ونک، زهرا؛
(11 صفحه - از 19 تا 29)
خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص¬های تغذیه¬ای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن
نویسنده : نیک زاد، نسیم؛ سحری، محمد علی؛ قوامی، مهرداد؛ پیراوی ونک، زهرا؛ حسینی، سید ابراهیم؛ صفافر، حامد؛ بلندنظر، سید احمد؛
(11 صفحه - از 31 تا 41)
اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN42 روغن زیتون ایرانی
نویسنده : آهنگر بناد کوکی، سمانه؛ پیراوی ونک، زهرا؛ حدااد خداپرست، محمد حسین؛ صفافر، حامد؛
(8 صفحه - از 41 تا 48)
تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی
نویسنده : سلمانی زاده، ساناز؛ پیراوی ونک، زهرا؛ صفافر، حامد؛
(12 صفحه - از 49 تا 60)
بررسی پایداری اکسایشی روغن زیتون
نویسنده : میررضایی رودکی، معصومه سادات؛ سحری، محمد علی؛
(15 صفحه - از 61 تا 75)
نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون
نویسنده : شکرالهی، فتانه؛ پیراوی ونک، زهرا؛
(7 صفحه - از 77 تا 83)
تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون
نویسنده : جعفریان، پریسا؛ آصفی، نارملا؛ آزاد مرد دمیرچی، صدیف؛ امامی، شیوا؛
(11 صفحه - از 85 تا 95)