پاییز 1391 - شماره 36
بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن
نویسنده : افشاری جویباری، حسن؛ فرحناکی، عسگر؛ مجذوبی، مهسا؛ مصباحی، غلامرضا؛ نیاکوثری، مهرداد؛
(10 صفحه - از 1 تا 10)
بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روشهای خونگیری و یخگذاری
نویسنده : شعبانپور، بهاره؛ رحمانی فرح، کاوه؛ شعبانی، علی؛
(11 صفحه - از 21 تا 31)
بررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در سیستم حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
نویسنده : زندی، محسن؛ نیاکوثری، مهرداد؛
(8 صفحه - از 47 تا 54)
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته
نویسنده : زندی، محسن؛ نیاکوثری، مهرداد؛
(9 صفحه - از 55 تا 63)
بررسی اثر فرایند مالتسازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالتنشده بهعنوان افزودنی مکمل
نویسنده : مقصودلو، یحیی؛ کشیری، محبوبه؛ آقاجانی، نرجس؛
(11 صفحه - از 97 تا 107)
بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (Cicer arietinum L.)
نویسنده : مشکانی، سید محمد؛ مرتضوی، سید علی؛ میلانی، الناز؛ بخشی مقدم، فرناز؛
(9 صفحه - از 109 تا 117)
تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا
نویسنده : بصیری، لادن؛ صادقی ماهونک، علیرضا؛ اعلمی، مرهان؛ قربانی، محمد؛
(9 صفحه - از 119 تا 127)