بهار 1391 - شماره 34
بررسی تأثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری
نویسنده : برزگر مروستی، نوشین؛ آیتی، بیتا؛ گنجی دوست، حسین؛
(11 صفحه - از 1 تا 11)
اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان
نویسنده : اجاق، سید مهدی؛ رضائی، مسعود؛ رضوی، سید هادی؛ حسینی، سید محمد هاشم؛
(11 صفحه - از 13 تا 23)
وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
نویسنده : کریم، گیتی؛ کیایی، سید محمد مهدی؛ رکنی، نوردهر؛ رضوی، سید مهدی؛ مطلبی، عباسعلی؛
(11 صفحه - از 25 تا 35)
اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه
نویسنده : عالمی، اعظم؛ امام جمعه، زهرا؛ میرزایی، حبیب اله؛
(8 صفحه - از 37 تا 44)
بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی
نویسنده : سمواتی، وحید؛ یارمند، محمد سعید؛ حجتی، محمد؛
(7 صفحه - از 45 تا 51)
بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ
نویسنده : طاهری، علی؛ عابدیان کناری، عبدالمحمد؛ معتمد زادگان، علی؛ حبیبی رضایی، مهران؛
(12 صفحه - از 65 تا 76)
اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
نویسنده : مقصودی، ویدا؛ رضوی، جلیل؛ رجبی، نرگس؛
(7 صفحه - از 77 تا 83)
بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی
نویسنده : فاضل، محمد؛ عزیزی، محمد حسین؛ عباسی، سلیمان؛ برزگر، محسن؛
(10 صفحه - از 97 تا 106)
برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)
نویسنده : راسخ، منصور؛ کاشی، مرتضی؛
(10 صفحه - از 107 تا 116)